Monday, 20 July 2015

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum w.b.t..

Dah raya ke-4 baru berpeluang update blog.. Hari ni aku dah mula kerja maklumlah dah ambik cuti panjang sebelum raya.. Sobs2.. T.T Kalau cakap pasal cuti memang takkan pernah cukup. Cuti raya hari tu aku ambil awal, start cuti 12 Jun hari tu sampai semalam (19 Jun). Naik bas malam tadi pun lagu raya masih berkumandang di corong2 radio. Nak buat macam manakan, ada tanggungjawab lain yang menanti, kalau nak cuti lama2 sila buat company sendiri. Keh3..


Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.

7 comments:

  1. ni mesti raya sakan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri Wawa, maaf zahir & batin. Baru je berkesempatan berblog lepas bnyk makan santan dan butter hehee.. :D

    ReplyDelete
  3. @Pha Is tak berapa nak sakan sgt pun.. hihihi..

    ReplyDelete
  4. @Khir Khalid bnyk makan ni.. hehe.. selamat hari raya en.khir.. maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
  5. Salam lebaran Wawa...raya sebulan kan hihih

    ReplyDelete