Friday, 17 June 2016

Bio Essence Miracle Bio Water

Assalamualaikum w.b.t..

Kali ni aku nak review satu produk yang aku berpuas hati, so far dah guna setahun lebih. Alhamdulillah hasilnya sangat berpuas hati.




Bio Essence Miracle Bio Water

Miracle Bio Water Cleanser boleh didapati dalam 2 jenis iaitu soothing cleanser dan foamy cleanser. Bezanya soothing cleanser tu lepas pakai dah tak payah pakai toner. Tapi pilihan aku foamy cleanser sebab harganya lagi murah as compared to soothing cleanser. Pencuci muka ni boleh bertahan 2-3 bulan mengikut kekerapan penggunaan. Biasa aku sendiri akan cuci muka 2-4 kali sehari, depends pada aktiviti harian.

Harga bagi foamy cleanser cuma bawah RM 20 manakala soothing cleanser tu dalam RM 30 plus. Kalau waktu promotion dekat Watson mahupun Guardian boleh dapat lagi murahlah. Cleanser ni juga sesuai untuk kulit sensitif. Selain tu boleh juga digunakan bersama:

Bio Spring Water
 dan juga

Miracle Bio Water Cooling Sunscreen SPF50+

Bagi yang nak cuba bolehlah cuba lagipun harga mampu milik. ;)

3 comments: