Saturday, 30 January 2016

Tombiruo atau Sunan??

 Assalamualaikum w.b.t..

Setelah sekian lama dihidangkan dengan drama dan movie adaptasi novel yang kebanyakkannya novel2 cinta akhirnya berita berita baik bagi peminat2 movie thriller terutamanya peminat novelis Ramlee Awang Murshid (RAM) dikhabarkan sekarang shooting movie yang masih belum didedahkan sama ada Tombiruo atau Sunan sedang berlangsung. Seriously.. aku pun sangat excited dengan berita ni.. Tak kiralah sama ada Tombiruo ataupun Sunan pasti masuk dalam list wajib tonton. Haha!
Siap ada M.Nasir ko! >,<


Kredit gambar: Ramlee Awang Murshid Fan Club (RAMFC)/facebook
Apa-apa pun kita nantikan je.. Hehe..

Oh ya.. Sekarang di bookcafe tawaran meleleh masih lagi berlansung. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan buku2 kegemaran korang dengan harga yang super rendah! Berminat? boleh klik banner dibawah/diatas atau disidebar untuk ke website bookcafe. Walaupun anda mungkin terlewat melihat tawaran ini, jangan risau buku2 di bookcafe sentiasa memberi anda dengan harga yang terbaik. Jom terjah! (^,~)

https://bookcafe.com.my/friends/idevaffiliate.php?id=354
Klik Banner


https://bookcafe.com.my/friends/idevaffiliate.php?id=354
Klik Banner

4 comments:

  1. Menarik... kerana beliau, saya terasa jadi seperti Ryu Watanabe hehee.. Saya suka penulisan beliau... mantoooppp!

    ReplyDelete