Friday, 18 January 2013

Jom tingkatkan follower sampai lebam- jom follow..

Assalamualaikum w.b.t..


Aku tak terfikir pun nak wat post panjang-panjang walaupun terlalu banyak benda yang nak ditulis dan diceritakan..
So bila terjumpa segmen ni.. rasa nak join pulak.. hehe..



Follower yang aku ada sekarang..


so sesapa yang nak follow blog ni dialu-alukan ye.. 
;)


14 comments:

  1. done follow..salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  2. dari segment sama.. done follow .. follow back :)

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. saya dari segmen yang sama :D


    thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/01/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Daddy Zuki pun datang dari segmen yang sama iaitu
    http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html. Daddy Zuki singgah dan follow blog awak dan ingin mengucapkan 'Happy Blogging!'.

    ReplyDelete
  5. follow sini ya..jom follow jugak^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama

    follw ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. salam maulidrasul ;) folo sini dari segmen yg sama.
    jemPut singgah :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    Thnks ;)

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang same && follow (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  10. Hai , saya mira :) join segmen yang sama sih ><

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen same..follow blik k

    ReplyDelete