Saturday, 21 December 2013

Study Week

Assalamualaikum w.b.t..


Peperiksaan akhir semester semakin tiba dan kalau tak silap aku kebanyakkan IPTA dan IPTS sekarang dalam study week. Bila tiba study week biasanya ada dikalangan kita yang mengambil peluang ini untuk pulang ke kampung termasuklah aku. Manfaatkanlah seminggu yang ada ini untuk persiapan menghadapi peperiksaan nanti. 





So aku ucapkan Happy Study Week kepada semua yang bakal menghadapi peperiksaan akhir semester yang mungkin just around the corner. Good luck and all the best! ;))

42 comments:

  1. study week juga peluang fizi tuk balik kampung ..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kampung minta restu ibu bapa.. hehe.. :)

      Delete
  2. hai fatin wawa salam weekand to u..
    busy ea dengan study ? gudluck dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam weekend jgk sis.. yup..agak sibuk..hehe.. thanks anyway. :))

      Delete
  3. mase dulu2 study week adelah week utk surf internet.. satu mlm terakhir tu baru la digunakan utk study.. keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 memang ssh nak start study awal2.. :D

      Delete
  4. Replies
    1. InsyaAllah.. terima kasih cik nini.. :)

      Delete
  5. Happy Study Week and all the best utk final.. :)

    ReplyDelete
  6. Assalam.. semoga dipermudahkan & semerlang didalam peperiksaan nanti.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. insyaAllah, amiinn.. terima kasih en.khir :)

      Delete
  7. Happy Study Week kak wawa :DDDDD

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya buat semua yg akan menghadapi peperiksaan nanti :)

    ReplyDelete
  9. Time-time ni memang ramai yang terpaksa berjaga malam. Study sampai ke subuh. Hehe

    ReplyDelete
  10. Gunakan masa yang ada sebaik mungkin. Moga berjaya hendaknya.

    ReplyDelete
  11. belajar rajin2... jangan buat masa.. best of luck in exam soon!!

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. selamat ber"study week" juga acik.. :)

      Delete
  13. selamat study week kepada mereka juga..fatin tak study week ke??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang dalam minggu study week juga skrg.. nanti minggu depan da start exam. :)

      Delete
  14. Selamat study...hehe...sama je dgn sally..

    ReplyDelete