Tuesday, 25 February 2014

Ulang Tahun Ketiga

Assalamualaikum w.b.t..


Alhamdulillah.. bulan ni blog aku menyambut ulang tahun ketiga. Secara spesifiknya aku mula membuat blog ni pada 26 Feb 2011 disebabkan kebosanan dan saja suka-suka. Tapi entri tahun-tahun sebelum ni dah banyak masuk draf dan ada juga yang sudah dipadam. Biasalah banyak entri merapu masa tu.  Sedar diri pun kan. Hehe..



Terima kasih kepada semua yang sudi singgah kat sini..cuma kebelakangan ni aku agak sibuk dan tak sempat sangat membalas kunjungan kalian. Walaupun berhari-hari tak update, kurang blogwalking tapi pageview tak jatuh sangat, tak sangka ada jugak yang sudi jenguk. InsyaAllah selepas kesibukan ni aku akan kembali aktif meng"update" dan blogwalking macam biasa.. Sekarang ni pun tengah key in data tapi curi-curi update jap. Hoho.. ~(",~)(~,")~

18 comments:

  1. hepi anniversary blog fatin wawa..akeke... mogo trus bersemangat untuk terus berblogging...

    ReplyDelete
  2. dah 3 tahun blog ini ..nampaknya semakin hebat.. teruskan berkarya di blog ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun..semoga murah rezeki.

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut ulang tahun blog yg ke-3.. lebih kurang la dengan saya pun, dah 3 tahun berbloging.. smoga lebih terus suksess..:)

    ReplyDelete
  5. @Aku Penghibur Masih dalam kategori sedang belajar.. hehe.. terima kasih acik..

    ReplyDelete
  6. @Pha Is tapi masih belum hebat macam blog pha is.. hehe..InsyaAllah.. terima kasih pha is.. :)

    ReplyDelete
  7. selamat ualngtahun ketiga kepada blog adik fatin wawa.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
  8. happy anniversary..smoga fatin sentiasa sukses selalu..:)

    ReplyDelete
  9. @fatin wawa mana ada hebat mana pun.. masih budak baru belajar.. hehehe..
    sama-sama..

    ReplyDelete
  10. Happy 3rd Anniversary Fatin...hehehe..lebih kurang sama usia blog kita..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Wahh.. lama juga wawa dah berblogging ye.. Happy anniversary buat blog wawa.. Tahniah & semoga terus berjaya.. :) :)

    ReplyDelete
  12. Haha.. samalah kita curi-curi update.. mwahaha.. selamat ulangtahun cik Fatin!! Heee..!! Harap belum terlambat nak wish!!

    ReplyDelete