Monday, 10 February 2014

Minggu Kedua

Assalamualaikum w.b.t..



Masuk minggu kedua sebagai student praktikal di NIOSH, Bangi. Tadi baru dapat result untuk blood urine test BP Clinical Lab. Fail-fail merah kat depan tu hanyalah result kat satu tempat je, means banyak lagi lah results yang akan menyusul. Agak keletihan jugaklah nak key in semua data-data ni, lebih-lebih lagi kalau ada tulisan-tulisan yang sukar dibaca. Minggu ni dan minggu depan pun banyak tempat nak kena pergi untuk buat medical surveillance. InsyaAllah esok akan ke Perak selama 3 hari untuk buat medical surveillance kat Lafarge (kuari) di Ipoh dan Sungai Remis. Pada yang tak tahu apa itu medical surveillance nanti aku ceritakan ye.

Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar, ni first experience pergi buat medical surveillance sebelum ni cuma belajar dalam kelas je, tupun beberapa sem dah berlalu. Hopefully can gain more knowledge and experience after this. Walaubagaimanapun kena cari masa juga ni untuk complete kan report Final Year Project, hujung bulan ni dah nak kena hantar full report. Aduuhh..



13 comments:

  1. wish you having great moments there , erk doin ur pracs :)

    ReplyDelete
  2. selamat berpraktikal wawa....kerja rajin2 nanti kalau ada rezki akan diserap trus...insyaAllah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Jom singgah http://ayuzulkifle.blogspot.com/
    =)

    ReplyDelete
  4. sama laa kita ye wawa busy practical..ika pun sangat3 busy sekarang T_T
    semoga dipermudahkan urusan wawa :))

    ReplyDelete
  5. enjoy waktu practical nie yer wawa and at the same time try to build a good networking supaya nanti dah abis belajar senang nak cari keje..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. dah lama x singgah sini.. dah berubah banyak blog ni.. heheh

    ReplyDelete
  7. Selamat menuntut ilmu.. semoga selamat perjalanan & ceria selalu.. :D

    ReplyDelete
  8. selamat berpraktikal dan semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  9. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan adik fatin wawa..

    ReplyDelete
  10. enjoy practical cik fatin. don't be stress stress ye.. =)

    ReplyDelete