Tuesday, 7 January 2014

Sibuk

Assalamualaikum w.b.t..



Alhamdulillah.. akhirnya dapat juga meluangkan sedikit masa untuk update blog ni. Hukhuk.. Seminggu ni agak sibuk, hampir seminggu juga tak update dan trafic blog pun agak menurun seminggu ni. Memandangkan final presentation FYP dah tak sampai dua minggu, memang kena all out 2 minggu ni untuk persediaan pembentangan itu nanti. Alhamdulillah juga.. akhirnya dah bawa balik semua barang-barang ke rumah. Lega rasanya.. Selain itu aku juga menghadapi masalah dengan laptop. Memandangkan dua bulan kebelakangan ni aku pinjam laptop adik aku, tapi terpaksa pulangkan kepada tuannya semula memandangkan adik aku juga bakal memulakan sesi kuliah pada minggu depan. So, sekarang ni memang bergantung pada laptop kakak aku untuk siapkan report FYP ni.. Tak berani nak ambil risiko save kerja-kerja aku ni dalam laptop aku, buatnya tak boleh buka langsung, matilah...  Harap-harap dipermudahkan semuanya.. Maaf jika tak sempat nak blogwalking lagi... Thanks pada yang sudi singgah. :)

28 comments:

  1. Tak pe.. utamakan apa yg penting wawa. Semoga dipermudahkan segala urusan & semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn.. mudah-mudahan.. terima kasih en.khir.. :)

      Delete
  2. dah lama tak dengar berita adik fatin wawa.. semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah.. semoga laptop tu pun kembali ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. bila semua dah selesai nanti akan kembali aktif. hehe.. amiinn.. terima kasih kak aiza.. :)

      Delete
  3. Its ok!!! hihihii <3
    Berusaha pasti jaya!! *takde kena mengena sangat*

    hehehhe goodluck kak faitin wawa <3
    Yelah, new year. semua busy hihi

    ReplyDelete
  4. best of luck utk presentation FYP tau! :)

    ReplyDelete
  5. xpe.. lepas habis fyp baru blh active blogging balik ^^

    ReplyDelete
  6. Smga selesai urusannye ye :)

    ReplyDelete
  7. agak lama jugak awak tak update. heee.. nvm, take your time dear & semoga presentation berjaya dgn cemerlangnya!! <3

    ReplyDelete
  8. ika pun busy nak prepare for practical...tambah pula dengan masalah keluarga skrg...adehhhh T_T

    ReplyDelete
  9. apa pun, semoga dipermudahkan ya urusan wawa :)

    ReplyDelete
  10. Kalau laptop ada problem masalah tu.... baik siap siap buat back up kang hilang...mmg nayalah

    ReplyDelete
  11. takpe fatin..utamakan mana yang penting..hehehe..hopefully awk dapat settlekan semua keje tanpa pressure...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete