Saturday, 18 January 2014

Ubah Fikiran

Assalamualaikum w.b.t..




Sebelum ni aku ada post tentang internship placement dalam entri ni. Tapi beberapa hari ni baru dapat another offer daripada National Institute Occupational Safety and Health (NIOSH), HQ Bangi. Lama tunggu ingatkan dah tak dapat. Jadi selepas pertimbangkan baik buruk semuanya aku decide untuk reject offer dari Radicare dan terima offer daripada NIOSH. Lagipun aku memang lebih berminat dalam bidang OSH dan tak sangka ada rezeki pulak.. Alhamdulillah.. Tapi nampaknya tak jadilah nak praktikal kat Terengganu. 

Selain aku ada lagi sorang kawan yang dapat, means ok lah kan. Mohon hari tu pun saja-saja je cuba nasib, then beberapa hari lepas ada kawan bagitau dapat, rasa macam tak percaya pula. Hehe.. InsyaAllah akan memanfaatkan peluang yang ada ni sebaik-baiknya, menimba pengalaman dan belajar sesuatu yang mungkin baru bagi aku nanti. Harap dipermudahkan semuanya.. :) :D 

31 comments:

  1. decide bai2..moga dipermudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. already decided it.. pray for me too.. ;D

      Delete
  2. Buat la pilihan yg trbaik... In Shaa Allah.. istikhrah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. terima kasih abak.. :)

      Delete
  3. semoga dipermudahkan... kalau untuk internship baik buat kat cmpany y establish..peluang utk di serap adalah tinggi..btw gud luck dan selamat berpraktikal yaa...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    Do your best in your internship.
    Untung2 dapat diserap masuk.
    Amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I will.. amiinn.. thanks sis.. :)

      Delete
    2. alhamdulillah..rezeki..buat yang terbaik yer ;)

      Delete
  5. amin, semoga urusan fatin dipermudahkan hendaknya...

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segalanya dgn pilihan yg baik.. aamiin.. semoga wawa terus berjaya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn.. terima kasih atas doanya en.khir.. :)

      Delete
  7. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan adik fatin.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiinn.. terima kasih kak aiza.. :)

      Delete
  8. Congrats, May Allah ease your way ^^

    ReplyDelete
  9. wow..tahniah..smoga dpermudahkan urusan ..ya

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...kalau saya jadi awak pun saya akan pilih niosh over radicare..hehehe..menabung nuffy sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. semoga di permudahkan urusan ^_^.. untuk praktikal nanti

    ReplyDelete
  12. inshaallah semua dipermudahkan :D
    doakan qila jugak ye kakk <3333

    ReplyDelete
  13. salam,

    boleh share tak macam mana nak apply internship dekat NIOSH?

    ReplyDelete