Wednesday, 27 November 2013

Rezeki #2

Assalamualaikum w.b.t..


Rezeki lagi.. Alhamdulillah.. tapi entri kali ni aku bukanlah nak kongsi rezeki datang bergolek depan pintu macam semalam.. hehe.. ini rezeki yang dicari..Konsep rezeki itu luas. Semua perkara yang menggembirakan adalah rezeki. Baik kesihatan, ketenangan, kesenangan mahupun masih mampu beribadah kepadaNya juga adalah rezeki. Dan kegembiraan itu wajarlah dikongsi.. ye dok? 

Alhamdulillah minggu lepas dah terima tawaran untuk menjalankan latihan industri atau praktikel. Setakat ni baru dapat reply daripada tempat ni, tempat yang lain aku tak tahu mungkin lambat atau mungkin tak nak layan. Tapi tak banyak pun tempat aku mintak, then dapat juga satu daripadanya memang dah syukur sangat-sangat.





Tempat yang aku dapat adalah di unit Radicare Clinical Waste Management System di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu. Memang terima yang ini je la kot. Lagipun dapat support daripada mak sebab kat Terengganu.. hehehe.. So, internship placement setel! :D

26 comments:

  1. alhamdulillah dapat dekat dengan keluarga.. selamat menjalani latihan industri adik.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. terima kasih kak aiza.. :)

      Delete
    2. sama-sama adik.. dah lama akak tak pergi terengganu.. rindukan makanan terengganu terutamanya nasi kerabu..

      Delete
    3. nanti ada masa datangla ke Terengganu akak.. hehe.. :D

      Delete
  2. banyaknya rezeki..ish222xxx =;='..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah wawa.. semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. oh mmg terus terima ya/ xtunggu tawaran dr tempat lain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkinlah..nanti kalau dapat tempat lain pun tengokla kot-kot perlu dipertimbangkan sekali lagi.. hehe.. :)

      Delete
  5. Alhamdulillah. All the best! :-)

    ReplyDelete
  6. ganu kite ye.....kg sy gak tu heehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. terima kasih sudi singgah.. :D

      Delete
  7. Alhamdulillah ! Best of luck yaaa. :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...nanti practical jangan lupa untuk try benda2 yang baru..kalau nak buat silap time practical je boleh...kalau permanent employment nanti boleh kena buang keje..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. akan cuba yang terbaik.. hehe.. terima kasih atas peringatan tu.. :D

      Delete
  9. Ehem ehem.. Lama tak datang sini. Bila datang je... nampak blog dah berwajah baru! Wow! Cantik... Hehe..

    Syukur untuk rezeki yang datang sentiasa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Terima kasih Wan.. Alhamdulillah.. :D

      Delete
  10. Assalam Fatin wawa , Salam singgah dari pcl...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. terima kasih sudi singgah pcl.. :)

      Delete
  11. tahniah.. waa.. keje kat hospital jugak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. dah rezeki kat situu.. terima kasih pha is.. :D

      Delete